Hoe ik ben

Ik ben lichamelijk gehandicapt waardoor ik niet kan praten, sommige mensen denken dat ik daardoor ook geestelijk gehandicapt ben en dat is echt grote onzin.

Ik heb indruk dat sommige mensen anders op mij reageren omdat ik spastisch ben, hun doen kinderachtig tegen mij of hun komen moeilijk met mij in contact.

En ik ben ook net zo echt hartstikke knetter gek en ik haal alles uit het leven wat ik wil.

Ik ben hartstikke positief waar mensen moeilijk erover doen ben ik makkelijk erover en dat vind ik hartstikke leuk.

Mensen moeten weten dat alles een positieve kant heeft, hoe moeilijk dat soms is, dan moet degene met iets anders gaan compenseren.

Ik organiseer en onderneem graag veel dingen.

Mijn geschiedenis:

Eerste twintig jaar van mijn leven heb ik voor speciaal onderwijs op O.C.R. het Roessingh gezeten, daar hebben ze mij geleerd hoe ik het best met mijn handicap om kan gaan, en daarnaast heb ik samen met mijn ouders gevochten om zo goed mogelijk met mijn handicap te kunnen leven, en ik vind het super leuk om voor mij zelf steeds verder te leren dan kan ik ook mensen nieuwe dingen leren wat ik donders gaaf vind, en wat een ander van mij vindt heb ik gewoon de schijt aan.

Ik heb hiervoor op Geert de Leeuwhuis in Enschede gewoond, daar was ik te goed, daar letten ze op mijn zorg terwijl ik dat zelf wel kan, nu woon ik op het Winlo bij JP van den bent in het mooie Losser waar ik tot aan mijn dood daar wil blijven.

Hier woon ik.

Ik heb een keer in het boekje Mij zien gezeten, dat is het boekje van de organisatie waar ik woon.

Het is soms wel vervelend om alles te vragen wat ik wil maar daar heb ik mijn lieve begeleiding voor.

Een goede begeleiding voor mij is die mij begrijpt en volwaardig behandeld.

Ik wil ondanks mijn handicap alles in mijn eigen beheer hebben, en dat vind ik hartstikke leuk, dan ben ik er zelf aansprakelijk voor.

Ik heb dit filmpje wat ik op deze pagina heb ook op mijn youtube kanaal.

Ik wil dat hij zo vaak mogelijk bekeken wordt en ik wil zoveel mogelijk abonnees hebben en daarom wil ik dat hij zo vaak mogelijk gedeeld word.

Mijn hobby’s zijn: muziek, computeren, mooie meiden kijken, dom ouwehoeren, kilometers op mijn rolstoel maken, zaken regelen, feesten, en dingen bedenken en oplossen.

Waar ik het meest van kan genieten is: Als iemand helemaal in het lang is, vooral als degene dan ook met de trap gaat, en het mag dan ook een hele lange rok zijn.

Dat vind ik hartstikke spannend dat degene dan niet struikelt terwijl dat normaal is.

Ik vraag mij af hoe dit meisje trap moet lopen.

EĆ©n gedachte over “Hoe ik ben”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *