Wie ik ben

Ik ben lichamelijk gehandicapt waardoor ik niet kan praten, sommige mensen denken dat ik daardoor ook geestelijk gehandicapt ben en dat is echt grote onzin.

Ik versta alles en ik begrijp ook alles en ik kan alleen niet praten en daarom praat ik met een spraakcomputer en als je mijn spraakcomputer niet verstaat kan je de tekst ook nog lezen.

Ik heb indruk dat sommige mensen anders op mij reageren omdat ik spastisch ben, hun doen kinderachtig tegen mij of hun komen moeilijk met mij in contact.

En ik ben ook net zo echt hartstikke knetter gek en ik haal alles uit het leven wat ik wil.

Ik ben hartstikke positief waar mensen moeilijk erover doen ben ik makkelijk erover en dat vind ik hartstikke leuk.

Mensen moeten weten dat alles een positieve kant heeft, hoe moeilijk dat soms is, dan moet degene met iets anders gaan compenseren.

Ik organiseer en onderneem graag veel dingen.

Mijn geschiedenis:

Eerste twintig jaar van mijn leven heb ik voor speciaal onderwijs op O.C.R. het Roessingh gezeten, daar hebben ze mij geleerd hoe ik het best met mijn handicap om kan gaan, en daarnaast heb ik samen met mijn ouders gevochten om zo goed mogelijk met mijn handicap te kunnen leven, en ik vind het super leuk om voor mij zelf steeds verder te leren dan kan ik ook mensen nieuwe dingen leren wat ik donders gaaf vind, en wat een ander van mij vindt heb ik gewoon de schijt aan.

Ik heb hiervoor op Geert de Leeuwhuis in Enschede gewoond, daar was ik te goed, daar letten ze op mijn zorg terwijl ik dat zelf wel kan, nu woon ik op het Winlo bij JP van den bent in het mooie Losser waar ik tot aan mijn dood daar wil blijven.

Hier woon ik.

Ik heb een keer in het boekje Mij zien gezeten, dat is het boekje van de organisatie waar ik woon.

Het is soms wel vervelend om alles te vragen wat ik wil maar daar heb ik mijn lieve begeleiding voor.

Een goede begeleiding voor mij is die mij begrijpt en volwaardig behandeld.

Ik wil ondanks mijn handicap alles in mijn eigen beheer hebben, en dat vind ik hartstikke leuk, dan ben ik er zelf aansprakelijk voor.

Ik heb dit filmpje wat ik op deze pagina heb ook op mijn youtube kanaal.

Ik wil dat hij zo vaak mogelijk bekeken wordt en ik wil zoveel mogelijk abonnees hebben en daarom wil ik dat hij zo vaak mogelijk gedeeld word.

Mijn hobby’s zijn: muziek, computeren, mooie meiden kijken, dom ouwehoeren, kilometers op mijn rolstoel maken, zaken regelen, mooie dingen ontwerpen, reclame maken, Website’s maken en onderhouden, feesten, en dingen bedenken en oplossen.

Waar ik het meest van kan genieten is: Als iemand helemaal in het lang is, vooral als degene dan ook met de trap gaat, en het mag dan ook een hele lange rok zijn.

Dat vind ik hartstikke spannend dat degene dan niet struikelt terwijl dat normaal is.

Zie ook mijn droomwens

Ik vraag mij af hoe dit meisje trap moet lopen.

Ik vind het ook mooi om te zien dat er een hele grote auto heel moeilijk moet manoeuvreren op de millimeter

of dat er een heel groot zwaar ding echt super extreem moeilijk de trap op moet.

17 thoughts on “Wie ik ben

 1. Hoi Robin,

  Een heel aantal jaren geleden op het Hogeland gewerkt. Wat superleuk om via deze weg wat van jou te lezen en te zien! Petje af hoe je dit allemaal gemaakt hebt!!!

  Groetjes Hanneke

 2. Hoi Robin,
  Ik zag je site via een bericht van Lars. Wat heb je dat goed en professioneel gedaan!
  Ook mooi om zo een inkijkje te hebben in hoe je woont.
  Groetjes Corina

 3. hoi robin, mijn naam is joop..en inderdaad weet ik niet hoe ik met jou om moet gaan.
  Ik zie je vaak in losser bij verschillende muziek evenementen maar nu dit gelezen te hebben kijk ik in de toekomst anders naar jou.ik ben ook een muziekliefhebber en ben regelmatig te vinden waar een bandje speelt.
  als ik je weer zie zal ik weer nx zeggen want ik zou niet weten hoe te communiceren.maar ik ben blij altijd om te zien hoeveel je geniet van muziek.
  Tot ziens Robin.bij een volgend muziek evenement….

 4. Hé Robin,
  Wat een mooie site heb je gemaakt, ik ken je al heel lang en je mag trots op je pa en ma zijn tot wat ze je hebben opgevoed. Je bent een toffe kerel geworden en je was vroeger al een leuk ventje. Dikke pluim voor jullie allemaal 💋

 5. Hey Robin!

  Wat heb je toch een mooie site in elkaar weten te zetten. Je laat door je verhalen en de informatie die je geeft 0ok goed zien hoe je in het leven staat en wat voor een positieve visie je hebt. Ik vind het erg interessant om op je site rond te neuzen dus ik ga er nog even mee verder haha!

  Groetjes, Dylan 😀

 6. Hoi Robin,

  Wat een ontzettend mooie site heb je gebouwd. Echt iets om trots op te zijn!
  Leuk om via jouw site een inkijkje in je leven, je werk, je hobby’s en je positieve visie te krijgen, dank daarvoor!

  Hartelijke groet,

  Odette

 7. Hallo Robin

  De website die je hier hebt neergezet is verdomd mooi gelukt.
  Ziet er zeer goed uit. Ga zo door :).

  Groeten

 8. Hoi Robin ,
  Vanmiddag ben ik bij je geweest om je rolstoel te repareren , je vertelde mij dat je een eigen website hebt dus heb ik net even gekeken, ziet er mooi uit hoor 👍. Je geeft een mooi en bijzonder inkijkje in jouw leven , leuk gedaan . Ook prachtig om te lezen dat je alles uit het leven haalt wat er in zit en dat je zo positief gestemd bent , top man .
  Je houd nog van goede muziek ook zeg , die band daar ga ik zeker nog eens naar kijken. En dat je vader een zaak heeft in keukens en apparatuur komt misschien ook nog goed van pas dus die ga ik ook zeker bezoeken.
  Op jouw site kun je met recht trots zijn kerel , succes ermee.

  Tot een volgende reparatie .
  Martin ( monteur bij Meyra )

 9. Hoi Robin. Mooie site heb je gemaakt. En je hebt ook mooi verwoord hoe jij in het leven staat. Top! Ik doe het je niet na.
  Groetjes Gernand

 10. Hey Robin,
  Zo mooi om te zien dat je je eigen website hebt, die je geheel zelf ontworpen hebt, en ook zelf onderhoudt. Iets om terecht trots op te zijn! Je laat met je website iedereen jou verfrissende, positieve kijk op het leven zien! Ga zo door, Robin!
  Groetjes, Rilke

 11. Heel mooi artikel Robin. Geweldig geschreven. En mooie reacties ook. Je zou de Laurel en Hardy film the Musical Box moeten zien. Daarin moeten zij een hele zware piano op een hele lange trap naar boven brengen. Hilarisch! Groetjes van je Praag begeleider Larzz.

 12. Hoi Robin,
  Mij ken je nog niet zolang, maar weet dat je een zelfstandig denkende jongen bent. Als iemand meer tijd voor jou neemt, kan die jou beter leren kennen.
  Ik vind het knap hoe je alles op pakt. Zo kun je een voorbeeld zijn voor andere mensen.
  Groetjes Evelien

 13. Een verhaal van iemand die positief in het leven staat en zich ervoor in wil zetten om alles uit het leven te halen. 👍👌

  1. Robin je hebt dit super mooi geschreven en vind het best knap van je dat je dit zo verwoord
   In de tijd dat ik stage bij Hogeland heb gelopen heb ik ook best veel van je geleerd
   Ik zie je vast nog wel een keer

   Groetjes je oude stagaire Kimberly

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *